Finalizohen videot e Garës së Videove me Smartphone

Janë finalizuar videot e realizuara përmes telefonave të mençur, pjesë e Garës së Videove me Smartphone. 10 të rinjë të përzgjedhur në thirrjen e hapur, kanë adresuar shqetësimet e tyre lidhur me parimet e së drejtës mbi qytetin e Prizrenit. Temat e trajtuara nga të rinjtë prekin probleme sociale, insfrastukturore dhe shqetësime të tjera të cilat ndikojnë në kualitetin e jetës së tyre në Prizren.


Videot e finalizuara do të publikohen duke filluar nga sot në rrjetet sociale ndërsa gara finalizohet me përzgjedhjen e videos më të mirë bazuar në pëlqimet e audiencës dhe vendimin e jurisë profesionale.

Rrjetëzimi