Ekzekutivi i Prizrenit miraton dhjetëra konkluzione

EC Ma Ndryshe në kuadër të projektit "Transparenca online e komunës së Prizrenit" këtë javë ka marrë pjesë në mbledhjen e ekzekutivit të Prizrenit, i cili takim u mbajt nën drejtimin e nënkryetarit Lulzim Kabashi, ku u miratuan një varg konkluzionesh.

Në këtë takim ekzekutivi lokal i ka dhënë dritën e gjelbërt të gjitha propozimeve të Drejtorisë së Arsimit, si: shpalljen e tenderëve për hartimin e projekteve dhe ndërtimin e objekteve të reja të këtyre shkollave fillore të mesme të ulta: “Dy dëshmorët” në Piranë me 14 dhoma mësimi, “Zef Lush Marku” në Velezhë me 9 dhoma mësimi, “Ekrem Rexha” në Gënçare me 9 dhoma mësimi, sikurse shpalljen e tenderit për hartimin e projektit dhe ndërtimit të sallës së edukatës fizike të SHFMU “Haziz Tola” në Prizren, që kap vlerën rreth 750.000 euro. Lexo njoftimin

Rrjetëzimi