Lajmet

Agjendë shtetërore për trashëgiminë kulturore

19 shtator 2017

EC i bën thirrje autoriteteve të shtetit, në radhë të parë Qeverisë së Kosovës, që të hartojë urgjentisht një agjendë shtetërore për trashëgiminë kulturore, e cila do të nxiste mobilizim të të gjitha kapaciteteve shtetërore dhe shoqërore. Lexoni komunikatën këtu.