Lajmet

Banorët e Bazhdarhanes kërkojnë furnizim të rregullt me ujë

30 maj 2016

Banorët e një pjese të lagjes Bazhdarhane kanë shprehur pakënaqësinë e tyre në lidhje me furnizimin jo të rregullt me ujë të pijes duke protestuar në mënyrë paqësore para objektit të Komunës së Prizrenit. 
 
Gjatë protestës kanë theksuar se furnizimi me ujë është e drejtë elementare njerëzore, nga e cila ata janë të privuar çdo gjysmë dite, për më shumë se një dekadë, përkundër kërkesave të adresuara në organet kompetente dhe takimeve të zhvilluara me përgjegjësit për zgjidhjen e këtij problemi.  Lexo komunikatën.