Lajmet

Dhurohet rafti dhe librat në gjuhën boshnjake për bibliotekën e shkollës "Gërnçare"06 dhjetor 2019Të rinjë të fshatit Gërnçare pas takimeve të zhvilluara me EC Ma Ndryshe kanë shprehur si shqetësim mungesën e librave në gjuhën boshnjake si dhe mungesën e...më shumë
Shënohet Dita Ndërkombëtare e Dheut05 dhjetor 2019Sot Klubi i ambientit i shkollës “Luciano Motroni” në kuadër të projektit EKO SHKOLLA ka shënuar simbolikisht Ditën Ndërkombëtare të Dheut. më shumë
Prezantim i Eko shkollës para nxënësve të shkollës “Ibrahim Fehmiu”04 dhjetor 2019EC bashkë me përfaqësues të Klubit të Ambientit Luciano Motroni ka vizituar shkollën \"Ibrahim Fehmiu\" ku para nxënësve ka bërë një prezantim të...më shumë
Institucionet të zbatojnë masa më efikase kundër ndotjes së ajrit02 dhjetor 2019Institucione e organizata të ndryshme që veprojnë në Kosovë rishtazi kanë bërë thirrje për adresimin e problemit të ndotjes së ajrit, duke qenë se kjo...më shumë
Pastrohet dhe intervenohet në parkun e fëmijëve në lagjen Bazhdarhane02 dhjetor 2019Sot gjatë ditës EC Ma Ndryshe dhe nxënësit e shkollës “Emin Duraku” kanë realizuar një aksion pastrimi në parkun e fëmijëve në lagjen Bazhdarhane në...më shumë
Rëndësia dhe përfitimet e Riciklimit të letrës29 nëntor 2019Sot është mbajtur ligjërata me temë “Rëndësia dhe përfitimet e Riciklimit” në tre shkolla të qytetit të Podujevës, në ShFMU”Enver...më shumë
Java europiane për reduktimin e mbeturinave22 nëntor 2019Në kuadër të Javës europiane për Reduktimin e Mbeturinave sot është mbajtur një aktivitet me nxënësit e shkollës fillore Loyola ku nxënësit përmes...më shumë
Dhurohen llamba për shkollën “Nefit Jusufi” në Skorobisht21 nëntor 2019Shkolla “Luciano Motroni” pas intervenimit që ka pranuar nga OJQ “EC Ma Ndryshe” në kuadër të projektit “EKO SHKOLLA” në ndërrimin e ndriçimit...më shumë