Lajmet

Institucionet konfirmojnë degradimin urbanistik në Qendrën Historike të Prizrenit 28 shtator 2015Anëtarët e Task Forcës për Qendrën Historike të Prizrenit kanë zhvilluar takimin e pestë, me ç’rast kanë shqyrtuar informacionet nga Sekretariati...më shumë
Mbahet moduli i parë i Shkollës per Planifikim dhe Zhvillim Urban28 shtator 2015Gjatë datave 25-27 shtator 2015 në Durrës është mbajtur moduli i parë i shkollës për Integrime Evropiane për Planifikim dhe Zhvillim Urban.më shumë
Organet komunale të Ferizajt shkelin parimet e transparencës 23 shtator 2015Takimi i radhës i Komitetit për Politikë dhe Financa si dhe seanca e Kuvendit të Komunës të Ferizajt gjatë kësaj jave janë thirrur në kundërshtim me dispozitat...më shumë
Hartimi i rregullores komunale për pjesëmarrjen publike në planifikim urban16 shtator 2015Në bashkorganizim të Kuvendit të Komunës së Prizrenit dhe OJQ EC Ma Ndryshe, dje u mbajt takimi i parë i Grupit Punues për hartimin e rregullores komunale...më shumë
Rekrutimi i paharmonizuar i drejtorëve të shkollave në Komunat e Kosovës15 shtator 2015Konkursi për drejtorë dhe zëvendësdrejtorë të shkollave i shpallur nga Zyra e Personelit të Komunës së Prizrenit, që ...më shumë
Publikohet raporti “Zhdukja e gjurmëve – Qendrat historike të Kosovës”08 shtator 2015EC Ma Ndryshe të hënën ka publikuar raportin hulumtues “Zhdukja e gjurmëve – Qendrat historike të Kosovës”...më shumë
Institucionet pa asnjë veprim ligjor tri javë pas rrënimit të Hanit dhe Shtëpisë së familjes Mullafazliu29 gusht 2015Tri javë pas rrënimit të Hanit dhe Shtëpisë së familjes Mullafazliu në Prizren - të cilat në Ligjin për Qendrën Historike të Prizrenit, te shtojca mbi...më shumë
Banorët e ‘Betejës së Pashtrikut’ vazhdojnë të kenë problemin e ujit21 gusht 2015Banorët e rrugës “Beteja e Pashtrikut” në lagjen e Transitit në Prizren, të cilët prej vitesh përballen me mungesë të ujit të pijshëm në...më shumë