Lajmet

Milionat e restaurimeve kanë prodhuar monumente të mbyllura05 shkurt 2016EC Ma Ndryshe sot ka publikuar analizën “Milionat e shpenzuara për monumentet e mbyllura” e cila vlerëson ndikimet dhe përfitimet e intervenimeve disa..më shumë
Fokus grup validues për draftin e raportit të Indeksit për Prizrenin22 janar 2016EC sot ka organizuar fokus grupin për validimin e të gjeturave të draft raportit për komunën e Prizrenit, në kuadër të Indeksit...më shumë
Neglizhenca institucionale po e shkatërron lokalitetin arkeologjik22 janar 2016Lokaliteti arkeologjik i zbuluar vitin e kaluar në Sheshin e Lidhjes në Prizren rrezikohet si rezultat i neglizhencës institucionale. Pas ...më shumë
Pjesëmarrja e Publikut në Planifikim Hapësinor21 janar 2016Përmbajtja aktuale e propozim Rregullores mbi Pjesëmarrjen e Publikut në Planifikimin Hapësinor në Komunën e Prizrenit është ...më shumë
Të mos zvarritet rasti Muja19 janar 2016orumi Transparenca përmes këtij reagimi publik i bën thirrje gjyqësorit në Kosovë, që t’i merr parasysh dispozitat e Kushtetutës përkatësisht...më shumë
Info Qendrat Turistike të mbyllura për turistët 15 janar 2016Komuna e Prizrenit në dokumentet e saja strategjike ka përcaktuar turizmin si njërën prej degëve më të rëndësishme ekonomike.më shumë
Komunat e Kosovës nuk i kanë përmirësuar kushtet e jetesës për PNV-të29 dhjetor 2015Katër komunat e mëdha të Kosovës, Prishtina, Prizreni, Peja dhe Gjilani, përfshirë këtu dhe nivelin qendror të qeverisjes sipas Zyrës së Auditorit ...më shumë
Një qytet për komunitetin22 dhjetor 2015EC Ma Ndryshe të martën ka realizuar konferencën dhe ekspozitën “Një Qytet për Komunitetin”, duke prezantuar aktivitetet e...më shumë