Lajmet

Debati “Rinia dhe Transparenca: Të përjashtuar apo të injoruar?”13 shtator 2013EC Ma Ndryshe në kuadër të projektit “Rritja e pjesëmarrjes në vendimmarrje përmes mediave sociale në Prizren dhe Gjilan” ka publikuar analizën e titulluar “Rinia...më shumë
Peticion kundër degradimit të qytetit të Prizrenit12 gusht 2013EC Ma Ndryshe dhe Dokufest kanë nisur iniciativën qytetare për të ndalur degradimin e mëtejshëm urban të qytetit të Prizrenit. Peticioni ka për qëllim të adresoj...më shumë
Vendosja e shportave të mbeturinave në rrugën e Kalasë në Prizren03 gusht 2013Si plotësim i kërkesave dhe nevojave të qytetarëve, të nxjerrura nga fokus gupet me ambientalistë, gra dhe të rinj në kuadër të pjesës avokuese të projektit...më shumë
EC Ma Ndryshe në konferencën e OSBE për qeverisjen lokale16 korrik 2013Ec Ma Ndryshe morri pjesë në "Konferencën për shkëmbimin e praktikave më të mira rajonale për angazhimin e qytetarëve në çështjet e qeverisjes lokale" e...më shumë
Shkolla verore mbi bashkëpunimin rajonal në Budapest14 korrik 2013Me qëllim të ngritjës së kapaciteteve të organizatës, një staf i EC Ma Ndryshe mori pjesë në shkollën verore mbi bashkëpunimin rajonal me temën...më shumë
Vendosja e shtyllave të reja elektrike në lagjen “Arbana” të Prizrenit10 korrik 2013Në bazë të nevojave dhe shqetësimeve të nxjerrura nga fokus grupet me lagje të varfëra gjegjësisht lagjia "Arbana", në kuadër të projektit "QYTETI...më shumë
Seminari “Supozimet për zhvillim të qëndrueshëm”01 korrik 2013EC Ma Ndryshe morri pjesë në seminarin “Supozimet për zhvillim të qëndrueshëm” i organizuar në kuadër të projektit “Rrjetëzimi lokal për zhvillim...më shumë
“A Balkan Tale” në Mitrovicë19 qershor 2013Pas shfaqjes me sukses në Hamamin “Gazi Mehmet Pasha” të Prizrenit dhe në Muzeun Kombëtar të Kosovës në Prishtinë, ekspozita "A Balkan Tale" u dërgua edhe në...më shumë