Lajmet

EC Ma Ndryshe fillon bashkëpunimin me Gjykatën Themelore në Prizren01 shkurt 2014Implementimi i projektit “Lidhja e komunitetit me shërbyesit e drejtësisë” ka filluar në shkurt të vitit 2014 nga EC Ma Ndryshe, me financimin e USAID & ATRC dhe do të...më shumë
Harta e Parregullsive Urbane 31 janar 2014Në konferencën e sotme për media EC Ma Ndryshe publikoi dy produkte të reja në kuadër të veprimeve të organizatës për të siguruar rend urbanistik në qytetin e...më shumë
Komuna e Prizrenit publikon rezultatet e hulumtimit30 janar 2014Pas publikimit të komunikatës së EC Ma Ndryshe, ku është kërkuar nga Komuna e Prizrenit që të bëhen publike të dhënat e hulumtimit të kontraktuar nga Drejtoria...më shumë
MASHT ri-emërton shkollën e Mamushës 16 janar 2014EC Ma Ndryshe është njoftuar të mërkurën nga zyrtarët e MASHT-it, se ministri Ramë Buja ka nënshkruar vendimin për ri-emërtimin e shkollës fillore të mesme...më shumë
Kryetari Bütüç emëron nënkryetarin e parë dhe drejtorët e ekzekutivit lokal10 janar 2014EC Ma Ndryshe në kuadër të projektit “Transparenca online e Komunës së Prizrenit dhe Mamushës” ka marrë pjesë në mbledhjen e parë të kryetarit të...më shumë
Takimi i Kuvendit të Anëtarëve06 janar 2014Anëtarët e EC Ma Ndryshe e mbajtën takimin e tyre të rregullt vjetor më 20 dhjetor 2013, ku u miratuan katër dokumente: raporti i punës 2013, raporti financiar 2013, plani i punës...më shumë
Gara për llogo dizajn 201327 dhjetor 2013Projekti i përbashkët i Bashkimit Evropian dhe Këshillit të Evropës, Mbështetje për Promovimin e Diversitetit Kulturor (PDKK), ka përmbyllur garën për dizajn të...më shumë
Konferenca “Planifikim urban për qytetarët”20 dhjetor 2013Sot në Prizren EC Ma Ndryshe organizoi konferencën vjetore të projektit “Qyteti Gjithëpërfshirës – planifikim me pjesëmarrje për zhvillim të qëndrueshëm...më shumë