Lajmet

Muzikë tradicionale për Ditët e Trashëgimisë Shpirtërore27 shtator 2014EC Ma Ndryshe ka filluar zbatimin e pilot veprimit “HAJDE!”, përmes të cilit synon promovimin e trashëgimisë kulturore...më shumë
Pikturimi i fytyrës së nuses nga rajoni i Zhupës26 shtator 2014EC Ma Ndryshe në kuadër të Ditëve të Trashëgimisë Shpirtërore ka demonstruar pikturimin...më shumë
Problemet rreth punimeve në Hamamin e Madh të Prishtinës nuk kanë të ndalur25 shtator 2014Në kuadër të projektit “Online Transparency”, EC Ma Ndryshe gjatë muajve qershor- shtator ka filluar një hulumtim rreth punëve konservuese dhe restauruese në ndërtesat e...më shumë
Qyteti është hapësirë e përbashkët e të gjitha gjinive24 shtator 2014EC Ma Ndryshe ka vijuar me ciklin e debateve “Planifikim urban me pjesëmarrje”. Qëllimi i këtyre debateve është...më shumë
Mungesa e ujit të pijes privim i të drejtave njerëzore 23 shtator 2014Në kuadër të projektit të monitorimit të transparencës së ekzekutivit komunal të Prizrenit, EC Ma Ndryshe ka pranuar...më shumë
"Hajde!" në ditët e trashëgimisë shpirtërore në Prizren22 shtator 2014EC Ma Ndryshe ka filluar zbatimin e pilot veprimit “HAJDE!”, përmes të cilit synon promovimin e...më shumë
Koha e fundit për të shpëtuar Zambakun e Prizrenit22 shtator 2014Rrjeti i Organizatave të Kulturës në Prizren e ka përcjellë me shqetësim të madh edicionin e fundit të festivalit të këngës së vjetër qytetare...më shumë
Muja refuzon ballafaqimin me Forumin Transparenca22 shtator 2014Pas dy ftesave brenda një muaji për të marrë pjesë në debatin “Ballafaqim” me anëtarët e Forumit Transparenca...më shumë