Lajmet

Buletini i parë informativ “Gjykatë e hapur”31 tetor 2014Kemi kënaqësinë të ndajmë me ju numrin e parë të buletinit informativ “Gjykatë e Hapur”, publikim i ri i Gjykatës Themelore të Prizrenit.më shumë
Siguria dhe Masat Ndëshkimore29 tetor 2014Forumi Transparenca sot organizoi debatin e shtatë të ciklit Ballafaqim, ku për temë...më shumë
Kino Lumbardhi të përfshihet në Listën e Trashëgimisë Kulturore27 tetor 2014Iniciativa për Mbrojtjen e Kino Lumbardhit sot ka dorëzuar kërkesën në Ministrinë e Kulturës për shpalljen e...më shumë
Newsletter 3 i partnerëve të OPIC-ut në Kosovë24 tetor 2014Partnerët e Olof Palme International Center në Kosovë kanë publikuar numrin e tretë të newsletter (fletushkës informative) "Focus Kosovo".më shumë
Menaxhimi i dobët kanosje për mjedisin 22 tetor 2014EC Ma Ndryshe sot ka mbajtur debatin e shtatë me rradhë në kuadër të ciklit të debateve ''Planifkimi urban me pjesëmarrje'', duke përmbyllur...më shumë
Kultura e fundit në listë edhe në raport me planifikimin urban15 tetor 2014EC Ma Ndryshe sot ka vijuar debatin e gjashtë me rradhë në kuadër të ciklit të debateve...më shumë
Komuna e Prizrenit përsëri shkel ligjin në Qendrën Historike 13 tetor 2014Në kuadër të vëzhgimit të zhvillimeve në sferën e urbanizimit të Prizrenit, “EC Ma Ndryshe” gjatë javës...më shumë
Uji dhe dritat ende në mungesë për banorët e lagjes Tusuz08 tetor 2014EC Ma Ndryshe sot ka vijuar debatin e pestë me rradhë në kuadër të ciklit të...më shumë