Lajmet

Kino Lumbardhi nuk mbrohet duke rrënuar pjesë të objektit 18 shtator 2014Organizatat e shoqërisë civile në Prizren, ndonëse janë dakord me përpjekjen e komunës për të shpallur Kino Lumbardhin më shumë
Të moshuarit e Prizrenit të përjashtuar nga planifikimi urban17 shtator 2014EC Ma Ndryshe sot organizoi diskutimin mbi gjendjen e të moshuarve në Prizren dhe sfidat e tyre në raport me planifikimin urban. më shumë
Komuniteti informohet për të drejtën e gruas në trashëgimi12 shtator 2014EC Ma Ndryshe sot 12 shtator 2014 mbajti debatin e rradhës mes qytetarëve dhe përfaqësuesve nga Gjykata Themelore në Prizren...më shumë
Kultura nuk është prioritet i komunës së Prizrenit11 shtator 2014Forumi Transparenca sot organizoi debatin e rradhës të ciklit \"Ballafaqim\", në të cilin u diskutua për trajtimin e kulturës nga komuna e Prizrenit.më shumë
Thirrje për aplikim për punëtorinë pesë ditore të zejes së Filigranit04 shtator 2014EC Ma Ndryshe ka nisur zbatimin e pilot veprimit “HAJDE!”, që synon promovimin e trashëgimisë kulturore...më shumë
Ku është kalldrëmi i Prizrenit?03 shtator 2014“EC Ma Ndryshe” në kuadër të projektit “Urbanizmi i Prizrenit nën vëzhgim të përhershëm” të mërkurën ka prezantuar dy produkte të reja...më shumë
Muja t’i ndalë kërcënimet ndaj gazetarëve29 gusht 2014Kryetari i Komunës së Prizrenit, Ramadan Muja vazhdon të përdorë gjuhë disiplinuese dhe kërcënuese ndaj...më shumë
Gjykata me mjete të reja komunikimi me qytetarët22 gusht 2014Gjykata Themelore e Prizrenit sot ka promovuar produktet e reja të cilat kanë për qëllim rritjen e transparencës dhe forcimin e komunikimit me qytetarët...më shumë